ΔΑΠΕΔΑ

Τ Ο Λ Α
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΡΑΜΑ
______

κατασκευή δαπέδων
 

 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Για Βιομηχανιες , βεράντες, διαδρόμους, γκαράζ αποθήκες και εσωτερικούς μινιμαλ χώρους .

Τα βιομηχανικά δάπεδα είναι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται προκειμένου να δημιουργηθούν τα κατάλληλα στρώματα δαπέδου που θα είναι υψηλής αντοχής και θα μπορούν να επωμιστούν βάρη, χτυπήματα, τριβές, κλπ. Οι χώροι που απαιτούν συνήθως βιομηχανικά δάπεδα, έχουν να κάνουν με μεγάλες επαγγελματικές εφαρμογές, όπως, γκαράζ, συνεργεία, βιομηχανίες, εργοστάσια, ΚΤΕΟ, πυλωτές, ταράτσες, αποθήκες, και πολλά άλλα.

Αναλαμβάνουμε επίσης & λείανση βιομηχανικού δαπέδου, για δάπεδα ειδικών απαιτήσεων.

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δείγματα από δουλείες μας.

 

 

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ 

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ 

Τα εποξειδικά δάπεδα αποτελούν μια πολύ πρακτική και εύχρηστη λύση για αποθηκευτικούς ή βιομηχανικούς χώρους. Έχουν μεγάλες αντοχές σε διαβρωτικές ουσίες, ανθεκτικότητα σε βάρος, γρήγορους χρόνους στεγνώματος, εξαιρετική σταθερότητα διαστάσεων, ακραία σκληρότητα και αντοχή στην τριβή, καθαρίζονται και να συντηρούνται πολύ εύκολα.

 

Τα εποξειδικά δαπεδα βρίσκουν  εφαρμογη  σε όλους τους βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς και σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, καταστήματα, mall, σχολεία αλλά και σε σύγχρονες κατοικίες.

 

 

ΣΚΟΥΠΙΣΤΑ - ΧΤΕΝΙΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΣΚΟΥΠΙΣΤΑ - ΧΤΕΝΙΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

Αναπτύσσει υψηλές αντοχές, δεν εμφανίζει ρωγμές, κατάλληλο για χώρους αντιολισθηρούς, επιλογή χρώματος δαπέδου για αισθητικά αποτελέσματα.

Είναι δάπεδα υψηλής αισθητικής τα οποία συνδυάζουν την μεγάλη αντοχή με την ήπια τραχύτητα και εφαρμόζονται τόσο σε εξωτερικούς όσο σε εσωτερικούς χώρους.
 

Τα χτενιστά δάπεδα εφαρμόζονται τόσο σε εξωτερικούς, όσο και των εσωτερικούς χώρων, όπως :
δάπεδα διαμερισμάτων, κατοικιών, εισόδους κτιρίων, αυλές σπιτιών, κήπους, καταστήματα, πλατείες, πεζόδρομους, εμπορικά κέντρα, ενοδοχεία, πυλωτές, πισίνες, σαλόνια εκθέσεων, κ.α.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΑΠΕΔΑ
για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δείγματα από δουλείες μας.

 

  


 

 

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!
Wonderplant S.A., Φυτωριο Δραμα, Autoparts Κουτσιδης

 

Επικοινωνήστε μαζί μας & πέιτε μας τι ακριβώς έχετε σκεφτεί για το χώρο σας. Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Ελλάδα!